Hoteli u Bečićima

Istražite Bečiće

Bečići su turističko mjesto u Crnoj Gori, koje se nalazi iza poznate Bečićke plaže, nedaleko od grada Budve na crnogorskoj obali. Lokacija i prekrasne pješčane plaže kao i mnogi sadržaji čine ga idealnim za porodični odmor. Centar za kupanje i odmor, nudi mogućnost bavljenja velikim brojem sportova na vodi i van nje. Bečićka plaža je osvojila Grand Prix u Parizu, kao jedna od najljepših plaža u Europe Modern-u

Bečićku primarnu opredjeljenost ka pružanju usluga turistima, savršeno dopunjuju čari zidina starog grada Budve sa svojim velikim izborom kafića, restorana i prodavnica. Stari grad je udaljen oko kilometar a do njega se stiže laganom šetnjom obalskom promenadom ili malim vozićem. Ako krenete u suprotnom pravcu od Budve stići ćete u Rafailoviće, poznato staro, malo, ribarsko naselje, u kome možete provesti lijepe trenutne u nekim od mnogobrojnih kafea ili restorana. Neke od najljepših plaža u Crnoj Gori se nalaze nedaleko od Bečića. Posebno se izdvajaju plaže Mogren, Miločer, Pržno i Kamenovo.

Bečići

Plaža Bečići je jedna od najljepših i najdužih plaža na južnom dijelu Jadranskog mora. Ona počinje od rt-a Zavala i prostire se do plaže Rafailovići. Plaža je prekrivena pijeskom i sitnim šljunkom. Turistima nudi veliki izbor atraktivne zabave na plaži i u vodi. Okružena je hotelima najviše kategorije i odličnim restoranima nacionalne i internacionalne kuhinje. Jedna je od plaža sa najljepšim pijeskom i najčistijom vodom u Crnoj Gori.

Rafailovići

Plaža Rafailovići se nalazi u istoimenom malom mjestu, 4 km od Budve, u pravcu Svetog Stefana. Savršena plaža, duga je 500m, a sastoji se od sitnog pijeska sa ravnim i laganim ulaskom u vodu. U njenoj blizini nema velikog kamenja i morskih ježeva.

Kamenovo

Plaža Kamenovo je šljunkovito-peščana plaža. Ova plaža je prepoznatljiva po neverovatnoj azurnoj boji vode. Plaža je duga oko 350 metara i zbog dobrog položaja obiluje velikim brojem sunčanih sati. Pored plaže se nalazi nekoliko kafića i restorana.

Budvanski Karneval

Budvanski karneval je bogata manifestacija sa nizom svečanosti i priredbi nalik kotorskim feštama. Odražava se u toku maja mjeseca u Budvi.

 

 

 

Grad Teatar
Budva je poznata po kulturnoj manifestaciji Grad teatar, koji je sinonim za pozorišni život crnogorskog primorja tokom ljeta. Grad teatar traje već 20 godina, obično počinje u julu a završava se sredinom avgusta. Osim pozorišta moguće je upoznati i lokalno muzičko i likovno stvaralaštvo.

 

 

Bokeška noć
Bokeljska noć, ili izvorno Bokeška noć, je tradicionalna svečanost koja se održava u Kotoru svake godine, u drugoj polovini avgusta. Ova jedinstvena manifestacija, svojstvena maskenbalu, predstavlja tradiciju i moderno pristupanje organizovanju manifestacija na moru.
This maneuver aims to maintain the tradition that seeks to portray coastal life and mental fisherman, help and Bokeća. The event also has a competitive character, and at the final parade, the most beautiful and creative “masks” are chosen. The town of Kotor is only 18 kilometers away from Budva.

 

Dan Širuna
Jedna od najstarijih budvanskih manifestacija, fešta od ribe, vina i zabave jeste Dan Širuna. Održava se svake godine početkom oktobra, ispred zidina Starog grada.

Aqua park

Ovaj jedinstveni park zabave na vodi, ima dnevni kapacitet od 6,000 ljudi. Raznovrsne atrakcije i zabave prilagođene su svim generacijama i omogućavaju svima da pronađu nešto u čemu će uživati u toku boravka u Akva-parku. Aktivna zabava i voda vrlo brzo izazivaju apetit. Odrasli i djeca će u našim restoranima naći svoja omiljena jela: salate, pizze, sladolede ili kolače.

 

 

Parasailing – parachute flight behind a speedboat
Oni koji ne žele da provedu vrijeme samo na plaži, mogu naći drugu aktivnu zabavu. Ekstremni sportovi, eksperimenti, odmor koji je pun adrenalina - možete naći na svim organizovanim plažima Crne Gore. Jedan od najzanimljivijih, popularnih i omiljenih sportova za turiste na Jadranu - let sa padobranom iza glisera. Skok padobranom je san iz detinjstva skoro svakog čovjeka koji žudi za osjećajem slobode I sreće.

 

 

Flyboard
FlyBoard u Crnoj Gori je novi oblik ekstremnog sporta i rekreacije. Flyboard predstavlja posebnu ploču, opremljenu sa dvije cijevi povezane sa 18 metara dugim crijevom na turbine motora na vodi. Takva dužina crijeva omogućuje uspon nad vodom do 10-ak metara.

 

 

Ronjenje
Ronjenje u Crnoj Gori neće ostaviti nikoga ravnodušnim! Na dnu Jadranskog mora možete pronaći mnogo zanimljivih mjesta, počev od prirodnih pećina sa jedinstvenim koralima i potopljenim ratnim brodovima i avionima, koji, kako kažu, imaju u svojim oronulim zidovima blago.

Hoteli u Bečićima

Boka Kotorska

Lovćen

Ada Bojana

Skadarsko Jezero

Aycon Hotels

doživite svoje snove...