HOTEL CALIFORNIA by Aycon

★★★★★
Adresa: Turistička Ulica bb, 85315 Sveti Stefan, Montenegro              E-mail: reservations@ayconhotels.com, Telefon: +382 67 94 99 99

Sadržaji

Hotel California by Aycon

Privatna plaža

Besplatne ležaljke

Beach Bar

Restoran

Cocktail Bar

Kafić

Parking

Lift

Wi-Fi

Masaža

Peškiri

Sef

Sa ekskluzivnom lokacijom,smješten između planina i mediteranske plaže s pogledom na poluostrvo Sveti Stefan, hotel California nudi odmor sa 5 zvjezdica po vrhunskoj cijeni. To je jedinstveni mali, luksuzni hotel na plaži ***** koji svoje goste razmazuje prvoklasnim sadržajima.

Hotel se odlikuje očaravajućim pogledom na vodeći brend crnogorskog primorja - ostrvo Sveti Stefan, a počinje od soba i apartmana okrenutih ka moru. Sobe su dizajnirane s velikom pažnjom, pazeći na detalje, kako bi vaš boravak učinili što ugodnijim i nezaboravnijim.

Dizajn je prefinjen i moderan, a paleta boja usklađena je sa prirodnim okruženjem. Ovo pomaže gostima u postizanju skladne i mirne atmosfere za pravo opuštanje na odmoru. Sobe pripadaju kategoriji pametnih soba, klimatizovane su, povezane su na Wi-Fi mrežu, svaka ima udobne krevete, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, čajnik. U kupatilu sa tušem nalaze se peškiri, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, papuče i bade mantil.


Na ekskluzivnoj lokaciji, nedaleko od plaže, sa prelijepim pogledom na poluostrvo Sveti Stefan, pronaći ćete gastronomski restoran California.
A la carte restoran otvoren je za sve goste od 12:00h do 23:00h.

Restoran se sastoji od dva dijela, dio u zatvorenom prostoru koji može da primi do 70 gostiju i dio sa ekskluzivnom terasom na plaži, koja može da primi 40 gostiju. Jelovnik čine međunarodne kuhinje, kao i jela inspirisana regijom duž jadranske obale.

Doručak je na bazi švedskog stola, a služi se od 07:30h do 10:30h.

Nudimo veliki izbor domaćih i mediteranskih vina koje preporučujemo uz vaš obrok ili u koktel baru koji radi od 07:00h do 00:00h.
Plažni bar je najveća dnevna atrakcija i nudi veliki izbor koktela, raznih alkoholnih i bezalkoholnih pića, pizza, sendviča, rižota itd. Radno vreme je od 08:00h do 21:00h.h.

Naš hotel je savršeno okruženje za stvaranje trajnih uspomena. Nudimo ketering sa kompletnim uslugama za posebne događaje poput venčanja, rođendana i slično. 

Adresa: Turisticka ulica b.b., 85315 Sveti Stefan, Montenegro

Sobe

Superior dvokrevetna soba sa pogledom na more

Kliknite za prikaz →

Premium dvokrevetna soba sa pogledom na more

Kliknite za prikaz →

Queen dvokrevetna soba sa pogledom na more

Kliknite za prikaz →

Standard porodična soba

Kliknite za prikaz →

Porodična soba sa pogledom na more

Kliknite za prikaz →

Deluxe apartman sa pogledom na more

Kliknite za prikaz →

Mala dvokrevetna soba sa pogledom na more

Kliknite za prikaz →

Junior apartman sa pogledom na planine

Kliknite za prikaz →

Standardna dvokrevetna soba sa pogledom na planine

Kliknite za prikaz →

Superior dvokrevetna soba sa pogledom na planine

Kliknite za prikaz →

Slični Hoteli

Boka Kotorska

Lovćen

Ada Bojana

Skadarsko Jezero

Aycon Hotels

doživite svoje snove...